Consultancy

Snel (tijdelijke) versterking nodig voor jouw HR-team of organisatie?

Onze doelgerichte specialisten helpen je graag bij complexe vraagstukken op het gebied van veranderprocessen zoals fusies, overnames, vertaling van de organisatiestrategie naar de werkvloer of herstructurering. Ook op gebied van management- en teamontwikkeling ondersteunen we je.  

Plan direct zelf een GRATIS adviesgesprek in ✅

Hoe kunnen we je helpen?

Onze professionals zijn betrokken bij verschillende strategische HR-projecten op het gebied van Verandermanagement, Cultuur- en Leiderschapsontwikkeling. Dit doen wij voornamelijk binnen het MKB, familiebedrijven en middelgrote organisaties met een omvang van 60-350 fte. Daarnaast begeleiden wij DGA’s, Algemeen Directeuren en HR-afdelingen bij het implementeren van de organisatiestrategie en het optimaliseren van de HR-strategie.

Onze aanpak is gericht op de realisatie van de doelen van onze opdrachtgevers binnen organisaties. Waarbij we de mens centraal stellen.

Er zijn verschillende abonnementsvormen en uurtarieven 2021, dus neem hiervoor gerust contact met ons op.

We gaan vanuit persoonlijke betrokkenheid, enthousiasme en een professionele no nonsens houding proactief te werk.

Met onze professionals - HR-businesspartner & development, veranderkundig expert, organisatiepsycholoog, en bedrijfskundige -haal je de juiste kennis, begeleiding en ondersteuning in huis voor jouw veranderprocessen en ontwikkeltrajecten.

Door de jarenlange praktijk -en managementervaring van onze professionels, weten wij (als geen ander) waar jij in het werkveld tegenaan loopt.

Hierdoor kunnen wij op een effectieve -en pragmatische manier, de focus en systematiek aanbrengen in jullie aanpak en vraagstukken.

Ook adviseren én bieden wij ‘hands on’ hulp aan leiderschapsteams bij het vervullen van hun rol met persoonlijke coaching en intervisie.

Plan direct zelf een GRATIS adviesgesprek in

Laden...

Plan direct zelf een GRATIS adviesgesprek in

Laden...

Ook klaar voor meer werklust en plezier in jouw organisatie?