Ik geloof dat je succesvoller bent als je met voldoening werkt. Of je nu voor jezelf of voor een organisatie werkt; je draagt meer bij als dat wat je doet, aansluit bij waar jezelf in gelooft.

Met AmbitionWorks wil ik betekenisvol werken of werken met voldoening mogelijk maken en van waarde laten zijn voor iedereen. Voor organisaties, zodat die zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Voor mensen, zodat zij meer voldoening uit hun werk halen.

Ik geloof dat je je talent niet hebt gekregen om voor jezelf te houden, maar om iets bij te dragen aan de wereld om je heen. Dat hoeven geen grootse wereld veranderende zaken te zijn, want wat voor jou op het oog vanzelfsprekende en minimale inspanningen lijken, kunnen voor een ander een betekenisvolle impact hebben.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest als HR-professional. Ik heb Nederlands Recht en Personeel en Organisatiebeleid gestudeerd en ben mijn carrière gestart in de uitzendbranche. Daarna ben ik als HR-professional werkzaam geweest in diverse rollen binnen profit- en non-profit organisaties op zowel operationeel, taktisch als strategisch niveau.

In 2016 ben ik AmbitionWorks gestart omdat mijn kracht en werkplezier liggen op het gebied van het enthousiasmeren en verbinden van mensen aan een hoger en groter doel om daarin vervolgens samen succesvol te zijn.

En daarmee doe ik wat ik met liefde en plezier doe en dat is mensen mogelijkheden aanreiken en aanmoedigen het maximale uit zichzelf te halen, zodat zij ten volle uit kunnen leven en bedrijven kunnen groeien.

Ten volle uit leven is ook wat ik mijzelf elke dag weer voorneem met mijn man en drie zoons. Samen genieten van de kleine dingen zoals een lekkere strandwandeling met onze hond of een heerlijke vakantie aan de Franse kust of in de Italiaanse bergen.

Weet jij in hoeverre het werk van jouw mensen past bij hun persoonlijke ambities?

Tamara de Lange

Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend van gedachten te wisselen:

Tamara de Lange
(06) 51 17 04 37

tamara@ambitionworks.nl